TOOL FESBUK TERBARU 80% DISKAUN

Iklan Ke Bakal Pelanggan Anda Dengan 1 Klik Sahaja

Zero Skill Teknikal. 100% Gunakan Sofware Automasi Fesbuk Terbaru. Manipulasi Zero Kos Marketing & Tingkatkan Jualan Anda!
Khas Untuk Usahawan, Usahawan Kecil SME, Online Marketers dan Marketing Agencies. Tahniah! Ini Masa Untuk Anda Buat Duit Dengan Jimat Duit!
Play Video
Auto-Share-Post-To-Group
ANTARA FUNGSI UTAMA FBOOM

Auto Share Post Ke Group

Post ke group FB dengan mudah. Sedut senarai grup dan pilih grup mana anda nak hantar iklan. Sekali klik je setel! Anda jugak boleh SCRAP GRUP LIST. Masukkan keyword grup apa anda nak terus fboom car grup tersebut. Senangnya hidup 🙂
Auto-Post-Content-Groups

Auto Post Content Groups

Buat apa bayar kalau boleh share FREE je 🙂 Dengan fungsi ni organic reach anda akan meletops dan viral di fesbuk. Set dan tekan je automasikan sharing post anda. Selamat dan efektif!

Auto-Add-Friends

Auto Add Friends

Tambah rakan fb yang targeted barulah senang nak jual pada orang yang sama interest dengan produk yang anda nak jual.

Auto-Join-Groups

Auto Join Group

Masukkan keyword grup apa anda nak join. Walla! terus je keluar grup yang anda nak. Tekan start terus FBOOM joinkan anda masuk dalam grup tu. Senangnya hidup 🙂

Auto-Inbox-Friends

Auto Inbox Friends

Engagement dengan rakan FB jadi lebih mudah. Extract je list rakan fb dan dah boleh mesej dorang dengan mudah tanpa perlu PM dorang satu persatu.

auto-komen

Auto Comments

Komen di setiap posting anda supaya closing dapat dibuat dengan mudah.

AUTO-LIST-MARKETPLACE

Auto List Marketplace

Buat listing dan terus upload. Sekali klik je anda dah ada produk di Marketplace fesbuk. Tambah lagi channel jualan anda. Tak perlu dah listing cara manual yang memenatkan.

Selain itu terdapat juga fungsi Auto Bump Post By ID. Dengan fungsi ni anda boleh auto komen post anda supaya post anda selalu dilihat oleh semua orang dan sentiasa di atas newsfeed.

Paling Best Ialah Fungsi ANTIBANNED Yang Buatkan pemasaran Fesbuk Anda Selamat Tanpa Perlu Token!

Software ini khas untuk Windows PC/Laptop sahaja.

Antara Fungsi Lain & Kelebihan Software FBOOM

Unlimited Accounts

Anda boleh connect seberapa banyak akaun FB anda dengan software ini. Kemudian anda boleh buka kesemua akaun FB tersebut dan lakukan auto post sekaligus.

Multiple Posting

Boleh hantar mesej Text sahaja atau Text+Image atau Text+Video. Juga mempunyai fungsi history logs bagi memudahkan anda memantau log aktiviti anda di Facebook.

Free Updates

Anda hanya bayar sekali sahaja tetapi anda dapat Free Updates selagi software ini terus boleh digunakan. Software ini akan sentiasa ditambah fungsi yang lebih baik dari semasa ke semasa.

No Token Required

Anda tidak perlu token atau API access untuk gunakan software ini. Tiada lagi masalah seperti "error validating access token".

Support

Boleh hantar mesej/posting dengan ayat yang berbeza (spintax), mentioned name, add timestamp, random delay time, pause during sending dll. Ini dapat kurangkan risiko iklan anda di banned.

Investors

Kami sediakan group support untuk tujuan membantu anda sekiranya menghadapi masalah sepanjang menggunakan software ini. Sebarang update dibincangkan dalam group.

Customers reviews

What people say

"FBOOM Ini Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang Sibuk Tetapi Dalam Masa Yang Sama Ingin Automasi Bisnes Mereka Di Facebook" 😎

Jimat masa untuk posting dan anda boleh fokus kepada perkara yang lebih penting. Biarkan robot lakukan tugas anda secara automatik.

Dapatkan sekarang sebelum harga dinaikkan sehingga RM360 setahun!

Jangan lupa, software ini sentiasa diupdate dan ditambah fungsi yang lebih baik. Jangan tunggu offer onetime dah habis baru nak order ye! 😀

Dapatkan 7 BONUS Hebat ini jika anda dapatkan Fboom sekarang

Kejap...Ini Baru 1 Software Power Je. Best Tak Kalau Anda Ada 3 Software Power?!

Automasikan bisnes anda dan tingkatkan 10X jualan dengan 3 software power kami yang dah membantu lebih 12,000 usahawan macam anda! Dapatkan harga diskaun EDISI TERHAD dengan klik di bawah

FAQ

Soal Jawab Mengenai Software

FBOOM adalah software berbasis Windows OS dengan fungsi utamanya adalah untuk Auto Add Friend, Auto Inbox Friend, Auto Join Group dan Autopost Group. Kalau anda seorang peniaga online dan ingin jimatkan kos marketing, maka software ini sesuai untuk anda.

Software ini perlu diinstall dalam komputer Windows sahaja. Jika anda ingin akses melalui smartphone, Anda boleh langgan RDP Server dan install software FBOOM di server tersebut.

Tak jalan. Anda kena sentiasa on laptop, barulah software ni berfungsi. Kalau nak sentiasa run 24 jam tanpa henti, boleh install software ini dalam RDP

Boleh, asalkan anda join dulu group tesebut. Anda tak boleh post ke group yang anda tak join.

Risiko banned ada tapi kurang jika anda tak melanggar polisi FB. Biasanya yang kena banned adalah post iklan, bukan akaun FB. Itupun sebab FB mark post anda spam atau iklan melanggar polisi FB atau anda post terlalu banyak dalam satu masa. Software ini tidak menggunakan token dan ia berfungsi seperti anda lakukan secara manual. Gunakan software ini dengan beretika supaya akaun FB anda tidak dibanned. Kami tunjukkan caranya supaya tak di banned.

Anda perlu install di komputer OS Win7 SP1 dan ke atas. Digalakkan untuk install di Windows 8. Pastikan anda mempunyai akaun FB dan internet connection yang stabil.

Ada. Kami tak pernah tinggalkan pengguna terkapai-kapai keseorangan selepas beli software dari kami. Group support & video tutorial disediakan.

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. FBOOM is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products.
All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Copyright © 2021 Solvy Heroes. Powered by Solvy Heroes.
Referral : sifutaj